სამზარეულოს შესანიშნავი შვიდეული

Facebook
Twitter
LinkedIn

ალბათ ყველას გვსმენია გამოთქმა, რომ სხვაგან კარგია, მაგრამ სახლში უკეთესია. ვფიქრობ რთულად თუ მოიძებნება ისეთი ადამიანი, ვინც ოჯახურ წრეში ვახშამზე უარს იტყოდა. სამზარეულოში ფუსფუსი არა მხოლოდ გემრიელი საჭმლის მომზადებას გვპირდება, არამედ ბევრისთვის ერთგვარი განტვირთვის ხერხიც კია, მაგრამ ყველა ერთხმად კი ვთანხმდებით იმაზე, რომ წესრიგი მნიშვნელოვანია, ამიტომაც დღეს წარმოგიდგენთ შესანიშნავ შვიდეულს, რომელიც დილას თუ საღამოს, მაშინაც კი, როდესაც დრო ცოტაა და საქმე ბევრი, გემრიელობების მომზადებას უფრო მარტივსა და კომფორტულს გახდის.

1)რით იწყება მომზადების პროცესი? რაღა თქმა უნდა, საჭირო ინგრედიენტების მომზადებით. გარეცხვა, გასუფთავება, დაჭრა. ამ დროს კი ჩამოსაკიდი ურნა თქვენი ერთგული მეგობარი გახდება. მოათავსეთ სასურველ ადგილას და შეინარჩუნეთ სისუფთავე.

 

2)ვიწყებთ მომზადებას და აქ უკვე ჩამჩების ნაკრები გამოგვიწვდის დახმარების ხელს. კომპლექტი მოიცავს 11 დამხმარე ინვენტარსა და მათ ჩასაწყობ ჯამს. გამძლეა -30-დან +230-მდე გრადუსზე.

 

3)ისე სულ დაგვავიწყდა, მარტო ბოსტნეულითა და ხორცით ხომ არ ვამზადებთ კერძებს? მარცვლეულიც მუდმივად თუ არა, ხშირად გვჭირდება. დღის შვრიის ფანტელით დაწყება ნამდვილად ჯანსაღი გადაწყვეტილებაა. ბურღულეულის შენახვას თავისი წესები აქვს, მისი სათავსო უნდა იყოს მშრალი, დახურული და თბილი. მარცვლეულის დისპენსერი ნამდვილად იდეალური გადაწყვეტილებაა, ის არა მხოლოდ დაგეხმარებათ ბურღულეული წესების დაცვით შეინახოთ, არამედ სამზარეულოში წესრიგის შენარჩუნებასაც უზრუნველყოფს.

 

4)წესრიგი არა მხოლოდ სისუფთავეს განაპირობებს, არამედ კერძის მომზადებასაც უფრო აიოლებს. როცა იცი სად რა დევს და არ გიწევს ძებნა, დროც არ იკარგება. უნივერსალური ორგანაიზერი კი ამ მხრივ კარგ მეგობრობას გაგიწევთ.

 

5)გემრიელი კერძი კარგია, მაგრამ სერვირებასაც ნუ დავივიწყებთ. გთავაზობთ თანამედროვე დიზაინის დანა-ჩანგლის ნაკრებს, რომელიც სადილს თუ ვახშამს თავის პეწს ნამდვილად შემატებს.

 

6)ადრე თუ გვიან, სუფრა ასალაგებელია და ჭურჭელი კი გასარეცხი. მნიშვნელოვანია ჭურჭელი გარეცხვის შემდეგ ისე შევინახოთ, რომ შემდეგ გამოყენებამდე სისუფთავე პირნათლად შეინარჩუნოს. არც თუ ისე კარგი აზრია ჭურჭლის მრავალჯერადი ხელსახოცით გამშრალება, დროთა განმავლობაში ნაჭერზე ბაქტერიები იბუდებს და ნაკლებად ჰიგიენურია. აქაც არ დავაყოვნეთ და ჭურჭლის საშრობის მრავალფეროვანი არჩევანი მოგიმზადეთ.

 

7)იკითხავთ კიდევ რა დარჩაო? გიპასუხებთ. როგორი სისუფთავეც არ უნდა გქონდეთ სახლსა თუ სამზარეულოში, თავის დაზღვევის მიზნით დანა-ჩანგლისა და ჭურჭლის ულტრაიისფერი სხივებით სტერილიზაცია ურიგო როდია, განსაკუთრებით მაშინ თუ სახლში პატარა ბავშვები გყავთ ან მოხუცებულები, ისინი, ვისაც ორმაგად უნდა გავუფრთხილდეთ.

იმედია თავი არ მოგაწყინეთ და კარგი მოგზაურობა გამოგვივიდა სამზარეულოს სამეფოში. მუდმივად ვცდილობთ თქვენთვის კომფორტული და პრაქტიკული პროდუქცია მოგაწოდოთ. გაქვთ იდეები? რას ისურვებდით? გაგვიზიარეთ.

აქვე გეტყვით, რომ გარდა ზემოთ ჩამოთვლილი პროდუქტებისა, ბონუსად კიდევ ერთი ნივთის გაზიარება მსურს – სამზარეულოს დისპენსერი. მას 3 განყოფილება აქვს, სადაც შეგიძლიათ მოათავსოთ ფოლგა, სამზარეულოს ცელოფანი და ერთჯერადი ხელსახოცის რულონი.

მსგავსი ბლოგები